Sirk temalı doğum günü - Işıklı harfler

Emir'in "sirk" konsepti ile gerçekleştirilecek birinci yaş doğum günü için hazırlanan ışıklı harfler hazır. Her biri 40 cm yüksekliğinde, yan yana geldiğinde 1 metre 60 cm uzunluğa oluşan sirk harfleri, üzerlerindeki ampuller ile ışıl ışıl parlıyor. Çentik Tasarım'ın kişiye özel ürünlerinden biri olan ışıklı harflerin diğer özelliklerini gönderinin devamında inceleyebilirsiniz.
Klasik sirk çadırlarında kullanılan tek tek ampullerle aydınlatılan harfleri hatırlıyor olmalısınız. Çentik Tasarım, nostaljik harfleri, Emir'in birinci yaş doğum günü için hazırladı.

http://www.instagram.com/centiktasarim/

Tek tek harflerden oluşan seride her bir harfin yüksekliği 40 cm.

Kendi başlarına ayakta durabilen harfler, yan yana dizildiğinde 1 metre 160 cm'lik bir alan kaplıyor.

Toplam 45 ampul kullanılarak üretilen ışıklı harflerin iç bölümünde elektrik tesisatı bulunuyor.

Harflerin her birine ayrı ayrı takılan özel bir aparat aracılığıyla, ampullerin aydınlatma derecesi ortamın ışığına göre açılıp, kapanabiliyor.

Ampulleri sönükkten de çocuk odası dekoru olarak kullanılabilen harfler, bulundukları ortama rent katıyor.


Doğum günü partilerinde kullanılan ışıklı harfler; düğün, nişan, sünnet, açılış,evlenme teklifi gibi organizasyonlarda da kullanılabiliyor.

Siz de ışıklı sirk harfleri ile organizasyonunuza renk katmak istiyorsanız, İletişim sayfası üzerinden bizimle kontağa geçebilirsiniz. Siparişinizi erken vermeyi unutmayın! Emek-yoğun olan ışıklı harflerin, bir adedini ortaya çıkarabilmek 2 günümüzü alıyor. Siparişlerinizi son güne bırakmamanızı öneriyoruz.

1 yorum:

  1. Ben de sipariş vermek istiyorum ama nasıl olucağını bilmiyorum :/

    YanıtlaSil