Kral temalı doğum günü partisi için 3 boyutlu strafor dekorlar - Ali Başar

Çentik Tasarım'ın hazırladığı kral temalı strafor doğum günü partisi dekorları, Zuhal hanım ve Ersen beyin biricik oğulları Ali Başar'ın Denizatı İncek'te gerçekleştirilen birinci yaş gününe renk kattı. Kral temalı doğum gününün dekorlarına ilişkin çok sayıda fotoğrafı, gönderinin devamında izleyebilirsiniz.
Ali Başarı'ın kral temalı birinci yaş doğum günü partisi için onlarca parçadan oluşan bir strafor dekor seti oluşturuldu. Temalı dekorlarda; bebek mavi, gold ve silver renkleri kullanıldı.

Strafor dekorların masa üstünde kalan kısmı için 1,5 metre uzunluğunda ve 90 cm yüksekliğinde bir kale oluşturuldu. Kalenin iki yanından yükselen kulelerin üzerinde balkonlu alanlar yaratıldı. Kalenin geniş yüzeyine kral tacı ile birlikte Ali Başar'ın 'Çirkin Kral' fotoğrafı yerleştirildi.

Masa üzerinde yer alacak hediyelik kavanozlarını dizmek için merdivenli statntlar hazırlanarak, her birinin üzerine kral taçları yerleştirildi. Ali Başar'ın doğum günü pastası için de kral taçlı bir stant hazırlandı.

50 cm yüksekliğindeki harflerden oluşturulan mavi renkli strafor ALİ BAŞAR yazısı, gold renkli bir platformun üzerine yerleştirildi. Ali Başar'ın iddialı doğum günün masası, etkinliğe konuk olan çocukların büyük ilgisini topladı.

Ali Başar için hazırlanan gold renkli strafor 1 rakamı da masadaki yerini aldı.

İlk yaşının geride bırakan Ali Başar'ın isminin baş harflerini simgeleyen kraliyet temalı AB logosu, strafor kulelerin üzerindeki yerini aldı.

Zuhal hanım ve Ersen bey, doğum günün pastasını Ali Başar ile birlikte kesti.

Gold renkli masa örtüsü ile bütünlük yakalayan strafor doğum günü dekor seti, Özsoy ailesinin mutlu gününe renk kattı.

Ali Başar ilk yaşına, Çentik Tasarım'ın hazırladığı strafor dekorlar eşliğinde, unutulmayacak bir doğum günü ile adım attı. Ali Başar'a yani yaşında sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

Siz de temalı doğum günü partileriniz için özel tasarım strafor dekorlara ihtiyaç duyuyorsanız, İletişim bölümünden Çentik Tasarım ile kontağa geçebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder