Strafor maskotlar - Angelo - Batman - Powerpuff Girls - Gumball - Minions

Sarmad hanımın dünyadaki çeşitli çizgi film karakterlerinin 1 metre yüksekliğindeki maskotlarından oluşan çizgi karakterler seti Irak'ın başkenti Bağdat'a gönderildi. Angelo, Batman, Powerpuff Girls, Gumball ve Minyon'dan oluşan strafor maskot setine ilişkin diğer fotoğraf ve detaylı bilgileri gönderinin devamında bulabilirsiniz.
Sarmad hanım için hazırlanan ilk strafor maskot 1 metre yüksekliğindeki minyon karakteri oldu.

Despicable Me adlı animasyon filmi ile ünlenen Minyon karakteri, Çentik Tasarım tarafından 1 metre yüksekliğinde bir maskota dönüştürüldü.

Çift katmandan oluşan maskot, kendi kendine ayakta durabiliyor.

Strafor maskot setinin ikinci üyesi, 1 metre yüksekliğindeki Batman oldu. Gotham City'de Bruce Wayne'nin gizli kimliği olan Batman, yıllardır sevilen bir karakter.

Batman'ın 1 metre boyundaki strafor maskotu da kendi kendine ayakta durabiliyor.

Cartoon Network'te yayınlanan Angelo Kuralları (Angelo Rules) adlı çizgi dizinin baş kahramanı da Çentik Tasarım tarafından strafor maskota dönüştürüldü.

1 metre yüksekliğindeki strafor maskot, üzerindeki çok sayıda ayrıntı ile dikkak çekiyor.

Elleri beline koymuş şekilde üretilen 1 metre yüksekliğindeki strafor dekor, herhangi bir destek almadan ayakta durabiliyor.

Çocukların yanı sıra yetişkinlerin de severek takip ettiği Cartoon Network'ün çizgi filmlerinden Gumball, Çentik Tasarım'ın Bağdat'a gönderdiği strafor maskot serisindeki yerini aldı.

1 metre yüksekliğindeki strafor Gumball maskotu, kendi kendine ayakta durabiliyor.

90'lı yılların sonunda Kanal D'de yayınlanmaya başlanan, yıllar sonra Cartoon Network ekranlarında 164'üncü bölümü ile final yapan Powerpuff Girls karatkerleri de Çentik Tasarım tarafından 1 metre uzunluk ve 1 metre genişliğe sahip strafon maskot haline getirildi.

Blossom, Bubbles ve Buttercup üçlüsü 1 metre yüksekliğindeki tek strafor maskotta buluştu. Dev maket, herhangi bir destek almadan ayakta durabiliyor.

Doğum günün organizasyonu, çocuk ve bebek odası dekorasyonunda ya da farklı bir ihtiyaca yönelik özel tasarım strafor maskot talepleriniz için İletişim bölümünden Çentik Tasarım ile kontağa geçebilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder