Duvara kabartma logo ve strafor objeler - BEK Medya

Çentik Tasarım, Ankara'da düğün fotoğrafçılığı alanında faaliyet gösteren BEK Medya'nın Bestekar Sokak'taki ofisinde duvara kabartma logo uygulaması yaptı. BEK Medya'nın renkli ofisinden diğer fotoğrafları gönderinin devamında izleyebilirsiniz.



BEK Medya'nın Bestekar Sokak'taki ofisi, Çentik Tasarım'ın hazırladığı kabartma logo ile renklendi.

1 metre genişlik ve 70 cm yüksekliğe sahip olan logo üç farklı katmandan oluşuyor.





Sarı, beyaz, siyah, gri ve kahverengi renklerle oluşturulan strafor logo, BEK Medya'nın Bestekar Soska'taki ofisine monte edildi.


BEK Medya ekibi, ofislerini ziyarete gelen konukları ile logo önünde çektirdikleri selfieleri, sosyal medyada sıkça paylaşıyor.



BEK Medya'nın ofis duvarında yer alan kütüphane ise Çentik Tasarım'ın hazırladığı üç boyutlu sosyal medya ikonları ile hareketlendi. 20X20 cm ebatlarında hazırlanan Instagram, Google Plus ve Twitter ikonları, kütüphanedeki yerlerini aldı.

BEK Medya'nın düğün fotoğrafı çekimlerinde kullanması amacıyla hazırlanan obje seti... Sarı kalp ve okalrdan oluşan set ile genç çiftlerin anı fotoğrafları ve videoları renkleniyor.

Siz de ofisinizin iç tasarımını kurumsal bir görünüme kavuşturmak istiyorsanız, duvara kabartma logo ve benveri çalışmalar için İletişim bölümünden Çentik Tasarım ile kontağa geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder