Strafor objeler ile ofis dekorasyonu - Erbab-ı Medya - Işıklı Ankara sliueti, sosyal medya ikonları, duvara logo uygulaması

Çentik Tasarım, Ankara'da hizmet veren Erbab-ı Medya'nın Bahçelievler'deki ofisini ledli strafor Ankara silueti, strafor Atatürk sliueti, straor sosyal medya ikonları, strafor firma logosu ile renklendirdi. Tüm ürünlere ilişkin fotoğrafları gönderinin devamında izleyebilirsiniz.

170 cm genişlik ve 50 cm yüksekliğe sahip olan strafor Ankara sliuetinde Sheraton Otel, Ulus Atatürk Heykeli, Ankara Kalesi, Anıtkabir, Atakule ve Kocatepe Camisi kullanıldı.

Arkası sarı ledle aydınlatılan strafor Ankara silueti, Erbab-ı Medya'da Ajans Başkanı'nın odasına monte edildi.

Arkası aydınlatılan ledli Ankara silueti, şık bir duvar aksesuarı oldu.

27X40 cm ebatlarındaki strafor Atatürk sliueti, Erbab-ı Medya'da Ajans Başkanı'nın odasına monte edildi.

6 mm et kalınlığında malzemeden imal edilen Atatürk silueti...

89X 48 cm ebatlarında Erbabı Medya logosu ve ajansın iş kollarını tanımlayan 30X40 ebatlarında beş farklı ikon üretildi.

Erbab-ı Medya logosu ile birlikte, dijital pazarlama, outdoor, kurumsal kimlik, siber güvenlik ve internet haberciliği ikonları ajansın duvarındaki yerlerini aldı.

Erbab-ı Medya'ya gelen konukları, strafor ikonlar karşılıyor.

Erbab-ı Medya için 35X35 cm ebatlarında strafor sosyal medya ikonları üretildi.

Çift katmanlı ve çift yüzlü imal edilen ikonlar arasında Twitter, Instagram, Facebook, Youtube, Pinterest ve Google+ bulunuyor.

Siz de ofis ortamınızı özel tasarım objelerle dekore etmek istiyorsanız, İletişim bölümünden Çentik Tasarım ile kontağa geçebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder