Çocuk odalarına strafor isimlikler

Irmak, Kağan, Ege, Ayşe Naz, Defne, Muhammet ve Tuana'nın çocuk odaları, Çentik Tasarım'ın ürettiği çift katmanlı strafor isimlikler ile renklendi. Ürünlere ilişkin diğer fotoğrafları gönderinin devamında izleyebilirsiniz.
Defne'nin çocuk odası için koyu fuşya zemin üzerine beyaz harflerle oluşturulan 20 cm ilk harf yüksekliğine sahip strafor isimlik.

Ege'nin çocuk odası için mavi zemin üzerine beyaz harflerle oluşturulan 20 cm ilk harf yüksekliğine sahip strafor isimlik.

Irmak'ın çocuk odası için koyu fuşya zemin üzerine beyaz harflerle oluşturulan 20 cm ilk harf yüksekliğine sahip strafor isimlik.

Kağan'ın çocuk odası için mavi zemin üzerine beyaz harflerle oluşturulan 20 cm ilk harf yüksekliğine sahip strafor isimlik.

Muhammet'in çocuk odası için mavi zemin üzerine beyaz harflerle oluşturulan 20 cm ilk harf yüksekliğine sahip strafor isimlik.

Tuana'nın çocuk odası için koyu fuşya zemin üzerine beyaz harflerle oluşturulan 20 cm ilk harf yüksekliğine sahip strafor isimlik.


Bebek, çocuk odası dekorasyonunda ihtiyaç duyduğunuz strafor harf ve isimlikler için İletişim bölümünden Çentik Tasarım ile kontağa geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder