Disney temalı doğum günü partisi - Strafor maskotlar

Beliz'in Gaziantep'te gerçekleştirilen Disney temalı doğum günü partisi, Çentik Tasarım'ın ürettiği 50 ve 70 cm yüksekliğindeki Goofy, Pluto, Donald Duck, Daisy Duck, Mickey Mouse ve Minnie Mouse strafor maskotları ile renklendi. Ürünlerin ayrıntılı fotoğraflarını gönderinin devamında izleyebilirsiniz.
Beliz'in Disney konseptli yaşgünü partisi için 50 cm yüksekliğinde strafor Goofy maskotu üretildi. Turuncu bir platformun üzerine eklenen maskotun yanında 4 rakamı yer aldı.

50 cm yüksekliğinde strafor Pluto maskotu üretildi. Yeşil bir platformun üzerine eklenen maskotun yanında 4 rakamı yer aldı.

50 cm yüksekliğinde strafor Donald maskotu üretildi. Mavi bir platformun üzerine eklenen maskotun yanında 4 rakamı yer aldı.

50 cm yüksekliğinde strafor Daisy Duck maskotu üretildi. Mor bir platformun üzerine eklenen maskotun yanında 4 rakamı yer aldı.

50 cm yüksekliğinde strafor Minnie Mouse maskotu üretildi. Pembe bir platformun üzerine eklenen maskotun yanında 4 rakamı yer aldı.

50 cm yüksekliğinde strafor Mickey Mouse maskotu üretildi. Kırmızı bir platformun üzerine eklenen maskotun yanında 4 rakamı yer aldı.

70 cm yüksekliğinde strafor Goofy maskotu üretildi.

70 cm yüksekliğinde strafor Goofy maskotu üretildi.

Beliz'e yeni yaşında mutluluklar diliyoruz.

Özel temalı doğum günü partilerinizide ihtiyaç duyduğunuz strafor maskotlar için İletişim bölümünden Çentik Tasarım ile kontağa geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder