Düğün ve nişan törenlerine masaüstü strafor harfler

Hazan ve Dural'ın İncek Çınar Kasrı'nda gerçekleştirilen düğün törenine gelen konukları, Çentik Tasarım'ın ürettiği strafor harfler karşıladı. Farklı nişan ve düğün törenleri için üretilen, mutlu anları dekore eden diğer strafor harf ürünlerimize bu gönderinin devamında göz atabilirsiniz.
Dilan ve Mert'in Adıyaman'da geçekleştirilen nişan töreni için 25 cm yüksekliğinde strafor harfler üretildi. D ve M harfleri beyaz, & işareti ise gold renge boyandı.

Simge ve Eyüp'ün Ankara'da gerçekleştirilen nişan töreni için 40 cm yüksekliğinde strafor harfler üretildi. Gold renge boyanan strafor harflerin ön yüzü altın sim ile kaplandı.

Özlem ve Serhat'ın Uşak'ta gerçekleştirilen nişan töreni için 50 cm yüksekliğinde strafor harfler üretildi. Ö ve S harfleri metalik gold renge boyandı. 35 cm yüksekliğindeki & işareti ise pembe oldu.

Unutulmaz günlerini Çentik Tasarım'ın ürettiği kişiye özel ürünlerle renklendiren tüm çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Söz, nişan ve düğün törenlerinde ihtiyaç duyduğunuz tüm özel tasarım strafor dekor setleri için İletişim sayfası üzerinden Çentik Tasarım ile bağlantı kurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder