Taş Devri - Flintstones temalı doğum günü partisi - Uraz

Uraz'ın Hzr Organizasyon tarafından Ankara Liva Çukurambar'da gerçekleştirilen Taş Devri temalı doğum günü partisi, Çentik Tasarım'ın ürettiği strafor Flintstones tema seti ile renklendi. Ürünlere ait bilgi ve fotoğrafları gönderinin devamda bularbilirsiniz.



Uraz'ın Taş Devri konseptli doğum günü partisi için 100 cm genişliğinde ve 110 cm yüksekliğinde strafor Flintstones arabası üretildi.

Uraz'ın Taş Devri temalı doğum günü setinde 50 cm yüksekliğinde strafor Dino maskotu yer aldı.

Uraz'ın Taş Devri temalı doğum günü setinde 50 cm yüksekliğinde strafor Bambam maskotu yer aldı.

Uraz'ın Taş Devri temalı doğum günü setine 20 cm yüksekliğinde çift katmanlı strafor isimlik eşlik etti. Turuncu zemin üzerine beyaz harflerle oluşturulan isimliğe Bambam stickerı eklendi.

Uraz'ın Flintstones doğum günü dekorları arasında 50 cm yüksekliğinde, turuncu renkli strafor 1 rakamı yer aldı.

Flintstones temalı doğum günü için üretilen strafor Taş Devri arabası 100X50 cm tabla alanına sahip. Konuklar için hazırlanan parti hediyelikleri arabanın tabla kısmına dizilebiliyor.

Uraz'ın Taş Devri konseptli doğum günü için hazırlanan hediyelikler, strafor Taş Devri aracının tabla kısmında sergilendi.


Uraz'a yeni yaşında sağlık ve mutluluklar diliyoruz.

Temalı doğum günlerinde ihtiyaç duyduğunuz tüm strafor dekor setleri için İletişim sayfası üzerinden Çentik Tasarım ile kontağa geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder