İlginç evlenme teklifi fikri arayanlar için dev harflerle BENİMLE EVLENİR MİSİN?

Unutulmaz bir evlilik teklifi almak her kadının hayali, bunu gerçekletirmek de her erkeğin de stresidir. İlginç bir fikir bulmak ve bu fikri, sorunsuz bir şekilde uygulayabilmek zahmetli bir süreç gerektirir. Bazı erkekler vakit, bazıları da nakit ayıramadıkları için bu süreci sıradan bir organizasyonla atlatmak ister. Çentik Tasarım, Ankaralı erkekleri evlilik teklifi organizasyonu konusunda gerçekten rahatlatacak bir adım attı. Vintage tarzı, dev, kırmızı strafor harflerle hazırlanan, 8,5 metre uzunluğundaki BENİMLE EVLENİR MİSİN? yazısı ilk "Evet!" yanıtını almayı başardı. Siz de Çentik Tasarım'ın BENİMLE EVLENİR MİSİN? harflerini kiralayıp, düşük bir bütçe ile unutulmaz bir evlilik teklifi yapabilirsiniz. Ayrıntılar ve ilk teklifin videosu gönderinin devamında...
Uzun süredir sevgilisi Şeyma'ya evlilik teklif etmeyi planlayan Ümit, Çentik Tasarım'a ulaştı ve derdini anlattı. Bunun üzerine her biri 50 cm boyunda ve yanyana geldiklerinde 8,5 metreye ulaşan boyuta sahip olan BENİMLE EVLENİR MİSİN? yazısı oluşturuldu. Ayrıca bu yazıya ek olarak 1 metreye 1 metre büyüklüğünde bir kalp imal edilerek üzerine, Şeyma ve Ümit'in isimlerinin baş harfleri eklendi.

Vintage tarzında kırmızıya boyanan harfler, herhangi bir mekana rahatça ulaştırabilmek için 4'erli harfler şeklinde gruplandı.

Organizasyon saatinden önce teklifin gerçekleşeceği mekan olan Denizatı İncek'e ulaşan ekip, BENİMLE EVLENİR MİSİN? yazısını balkona monte etti ve üzerini bir perde çekerek kapattı.

Hiçbir şeyden haberi olmayan Şeyma, Ümit'le buluşmak üzere mekana geldi. İkili bir süre vakit geçirdikten sonra, ses sisteminden verilen müzik eşliğinde yazının üzerindeki perdeler kaldırıldı ve Ümit dizlerinin üstüne çökerek teklisi gerçekleştirdi.

 Böylece Çentik Tasarım'ın dev strafor harflerden oluşturdupu BENİMLE EVLENİR MİSİN? yazısı ilk "Evet"ini almış oldu. Şeyma ve Ümit'e bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Siz de evlenme teklifinizi, Çentik Tasarım'ın dev BENİMLE EVLENİR MİSİN? yazısı ile unutulmaz kılmak istiyorsanız, İletişim sayfasındaki kanallarımız üzerinden bizimle kontağa geçebilirsiniz.

Dev harfler için KİRALAMA opsiyonu bulunduğunu hatırlatmak isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder