Balerin temalı doğum günü partisi için strafor dekorlar - Ada

Rixos Grand Ankara'da hizmet veren Şahnaz Yıldız Organizasyon Başkent Şubesi'nin gerçekleştireceği Ada'nın doğum günü partisi için hazırlanan dekor ve süslemeler teslim edildi. Balerin konsepti ile hazırlanan 90 cm yüksekliğindeki dekorlara ilişkin diğer fotoğrafları, gönderinin devamında izleyebilirsiniz.

Ada'nın doğum günü partisini renklendirecek olan süslemelere balerin konsepti uygulandı. Balerinin tacı ise hologramlı altın sim ile kaplandı.



80 cm yüksekliğindeki strafor harfler, mor renge boyandı.
Sim kaplama ile pırıl pırıl bir görünüme kavuşan köpük harfler, 5 cm et kalınlığına sahip.




Ankara'da gerçekleştirilecek doğum günü partisini süsleyecek olan harfler, kendi kendilerine ayakta durabiliyor.



Hafifliği ile büyük kullanım avantajı sağlayan strafor (köpük) kesim harfler, miniklerin konuk olacağı doğum gününde herhangi bir kaza riskine sebep olmadan  güvenle kullanılacak.



Her biri 50 cm genişliğe sahip harfler, yan yana dizildiğinde 1,5 metreden fazla bir alanı kaplıyor.



Doğum günündeki renkli anları, kişiye özel hale getiren strafor dekorlar, partinin ardından çocuk odası dekoru olarak da kullanılabiliyor.


Hafifliği ile dikkat çeken harfler, çocuk odaları ya da evin herhangi bir bölümündeki duvara kolayca monte edilebiliyor. Yaklaşık 250 gram ağırlığındaki harfler, düşme tehlikesini ortadan kaldırıyor.


Siz de kendinizin, çocuğunuzun ya da bir yakınınızın doğum günü partisini, kişiye özel dekorlarla işsiz kılmak istiyorsanız, Çentik Tasarım'a hayalinizdekileri aktarmanız yeterli. Talep ettiğiniz, özel tasarım parti malzemeleri, kısa süre içinde elinizde olacak.

İletişim sayfasına tıklayarak buradaki kanallar üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder