İTÜ Tercih ve Tanıtım Günleri - Strafor harf kampüs dekorları

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 1-7 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleştirdiği Tercih ve Tanıtım Günleri boyunca Ayazağa Kampüsü, Çentik Tasarım'ın ürettiği strafor dekorlar ile renklendi. Dev harflerle birlikte fotoğraf çekilen İTÜ'lüler ve İTÜ'lü adayları, neşeli kareleri sosyal medyada paylaştı. Çentik Tasarım'ın ürettiği diğer kampüs dekorlarını gönderinin devamında izleyebilirsiniz.
İstanbul Teknik Üniversitesi'nin İTÜ'LÜ OLMAK sloganı, 1 metreX8 metre boyutlarında üretilerek beyaz ve kırmızı renklere boyandı.

Çimlerin üzerine konumlandırılan harfler, öğrenci ve öğrenci adaylarının hatıra fotoğraflarına sahne olmak için beklemeye başladı.




İTÜ'lü gençler, strafor harflerin etrafına çektikleri eğlenceli fotoğrafları; Instagram, Twitter ve Facebook'ta paylaştı.

Çentik Tasarım'in İTÜ Tercih ve Tanıtım Günleri için hazırladığı bir diğer dekor ürünü ise 1 metre yükseklik ve 75 cm genişliğe sahip arılar oldu. Üniversitenin logosu ve kuruluş yılını üzerinde bulundurun strafor dekorlar, kampüsün çeşitli noktalarına yerleştirildi.

İTÜ Ayazağa Kampüsü'ndeki Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nin önüne yerleştirilen arılı strafor dekor büyük ilgi topladı.

İTÜ'lüler, strafor arı ile de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.






İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nin önündeki çimler ise 1 mitre yükseklik ve 4,5 metre uzunluğa sahip olan İTÜ 1773 yazısı ile renklendi.



Kurum, kuruluş ya da özel şirket etkinliklerinizi özel üretim strafor dekorlarla renklendirmek istiyorsanız, İletişim sayfası üzerinden Çentik Tasasım ile kontağa geçebilirsiniz.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder