Işıklı harfler - Işıklı LOVE yazısı - Marquee letters

Tülayca Organizasyon'un LOVE ışıklı yazı siparişi hazır. Çentik Tasarım'ın hazırladığı ampullü harfler, şık nikah törenlerine ve unutlmayacak fotoğraf çekimlerine eşlik edecek. Işıklı harflere ilişkin ayrıntılı bilgi ve diğer fotoğrafları gönderinin devamında bulabilirsiniz.

Her biri 80 cm yüksekliğindeki ışıklı harfler ahşap ve metalden oluşturulan harflerle üretildi.

http://www.instagram.com/centiktasarim/
Işıklı harfler yan yana dizildiğinde 1,5 metrelik genişliğe yayılıyor.

Toplam 40 ampulle ışıl ışıl bir görüntü oluşturan LOVE yazısı, Tülayca Organizasyon farkıyla dünya evine girecek çiftlerin anılarını renklendirecek.

Beyaz renli ışıklı LOVE yazısı, ahşap ve metal kasaları ile yıllarca kullanılabilecek sağlam bir ürün.

Çentik Tasarım'ın her yazı tipinde ve her renkte tamamen siparişe özel ürettiği ışıklı yazılar; mekan, ev dekorasyonu, işyeri, ofis tabelası ya da sirk temalı doğum günü partilerinde de kullanılabiliyor.

Nişan, düğün ve nikah törenleri için isme özel üretilebilen ışıklı harfler daha sonra evlerde gece lambası olarak da kullanılabiliyor.

Bulunduğu ortamı renklendiren ışıklı yazılar; ahşap işleme, metal işleme, boyama, elektrik tesisatı ve ampullerin yerleştirilmesi ile yoğun bir emek sürecinin ardından kullanıma hazır hale geliyor.

Işıklı harfler, ampullerinin yanmadığı zaman da dekoratif bir görüntüye sahip.

Siz de nişan, nikah ya da düğün töreni gibi organizasyonlarınız ya da mekan, ev işyeri dekorasyonu ihtiyaçlarınız için Çentik Tasarım'a ışıklı harf siparişi verebilirsiniz.

Çentik Tasarım ile kontağa geçmek için İletişim sayfası size yardımcı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder