Gökyüzü temalı baby shower partisi için strafor dekorlar

Rüzgar'ı kucağına alabilmek için gün sayan Selda hanımın, Ankara'da gerçekleştirilen gökyüzü temalı baby shower partisi, Çentik Tasarım'ın ürettiği strafor dekorlar ile renklendi. Ürünlere ilişkin diğer fotoğrafları, gönderinin devamında izleyebilirsiniz.
Selda hanımın baby shower partisi için üretilen 50X60 vm ebatlarındaki strafor bulutun üzerine kabartma harflerle "Selda's BABY SHOWER" yazısı ile kuzu figürü eklendi.

Büyük bulut dekora ek olarak 15 vd 20 cm yüksekliğinde küçük bulutlar üretildi.

Üçlü baby shower dekor seti kullanıma hazır hale geldi.

Baby shower partisinde candy bar masasının arka bölümüne mavi tül ile fon hazırlayan Selda hanım, strafor dekorlar ile hoş bir arka plan hazırladı.

Masanın arka bölümünde gökyüzü etkisi yaratan mavi tül, üzerindeki bulutlar ile birlikte dekoratif bir görüntü oluşturdu.




Sunum masasının pasta ve çeşitli unsurlarla süsleyen Selda hanıma paylaştığı fotoğraflar için teşekkür ediyoruz. Rüzgar bebek ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz.

Siz de baby shower, doğum günü gibi temalı parti organizasyonlarınızda özel tasarım strafor dekorlara ihtiyaç duyuyorsanız, İletişim bölümünden Çentik Tasarım ile kontağa geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder