Strafor harfli düğün karşılama masası - Seda&Cem

Seda ve Cem çiftinin Ankara Park Lamore'da gerçekleştirilen düğün törenine gelen konukları, Çentik Tasarım'ın ürettiği strafor harfli masa karşıladı. Ürüne ilişkin diğer fotoğrafları gönderinin devamında izleyebilirsiniz.
Seda ve Cem çiftinin düğüntöreni için hazırlanan 1,5 metre genişlik, 1 metre yükseklik ve 30 cm derinlikteki strafor masanın ayakları S ve C harflerinden oluşuyor.

Seda ve Cem tarafından deniz teması ile süslenen ve üzerine hediyelikleri ile birlikte çeşitli dekoratif objeler dizilen masa, kum beji rengine boyandı.

Talebe göre her renkte üretilebilen harfli strafor masalar, nikah törenlerinde kürsü ya da evlerin salonunda konsol olarak da kullanılabililiyor.

Çentik Tasarım'ın ürettiği harfli strafor masalar, temalı düğün ve nikah törenlerini, kişiselleştirerek çeftlere özel hale getiriyor.

Düğün törenine gelen konuklar, salon girişinde S&C harfli masa ile karşılandı.

Seda ve Cem çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Söz, nişan, düğün, nikah töreni gibi organizasyonlarınızı kişiye özel temalı strafor dekorlar ile renklendirmek istiyorsanız, İletişim bölümünden Çentik Tasarım ile kontağa geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder